מצרכים:
עלי חסה, שטופים ויבשים, קרועים גס
מלפפון ירוק, פרוס לעיגולים דקים
פלפל אדום קטן, פרוס לפרוסות דקות
4 פטריות שמפיניון קטנות, פרוסות
גזר אחד, מגורד על פומפייה גסה
כף חמוציות ללא תוספת סוכר
כף גרעיני חמנייה או 4 אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה:
- מכינים את הרוטב- שמים בקערה 2 כפות חומץ בלסמי, כפית דבש או סילאן טבעי, פלפל שחור גרוס ומלח גס, כפית שטוחה של חרדל איכותי.
2. מערבבים את כל הירקות בקערה, מוזגים את הרוטב ומערבבים בעדינות.
3. מעל מפזרים את החמוציות והאגוזים.