כל תפוח מהווה מנה, בערך 100 קלוריות.
מתאים לארוחת ביניים או כקינוח בארוחה מושקעת.
מצרכים:
- 6 תפוחי עץ גרנד סמיט
- נייר אפייה
- קינמון
- יוגורט ביו נקי, עד 3%
אופן ההכנה:
1. שוטפים ומייבשים את התפוחים.
2. מקלפים את הקליפה מסביב (להשאיר אותם שלמים), מגלגלים בקינמון ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
3. מכניסים לתנור/ טוסטר אובן, שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 40 דקות, עד שהתפוחים מזהיבים ומצטמקים.
** אפשר לאכול חם או קר ולהוסיף מעל מעט יוגורט 0% ביו.
** אפשר בדרך אחרת לחתוך את התפוחים לפרוסות, לפזר מעל קינמון ולהכניס למיקרוגל לכמה דקות.