הכול בפנים- בשר, פחמימות טובות וירקות חיים ☺
המתכון מכיל 2 מנות, כל מנה כ- 340 קלוריות.
מצרכים:
- 200 גרם פרגיות, חתוכות לקוביות 
 - כוס אורז בסמטי מבושל
 - כף שמן זית
 - גזר מגורד
 - 6 פטריות קצוצות גס
 - 3 קישואים, חתוכים לקוביות
 - בצל גדול פרוס
 - 2 שיני שום פרוסות
 - כף רכז רימונים טבעי
 - מלח ופלפל
 - חופן פטרוזיליה קצוצה
 - חופן כוסברה קצוצה
 
אופן הכנה:
-  מחממים ווק, מוסיפים את השמן ואז ישר את הבצל, השום והקישואים, לכמה דקות עד לצריבה. 
2. מוסיפים את הבשר ושוב מערבבים, עד קבלת צבע יפה.
3. מוסיפים את הפטריות והתבלינים- מבשלים הכול על אש גבוהה, תוך כדי ערבוב.
4. כשהבשר עשוי, סוגרים את האש, מוסיפים את הגזר ומערבבים.
5. מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים. 
								
								
								



