משביע, מגוון , טעים והכי חשוב יצירתי- נשתמש במה שיש
כל המתכון מכיל מנה אחת – ערך קלורי כ-150 קלוריות
רכיבים:
- ביצה שלמה + חלבון ביצה נוסף
- כפית שמן
- בצל קצוץ
- מלח פלפל
- אפשרויות: פטריות קצוצות, פרוסות עגבנייה, כף גרגירי תירס, רצועות פלפלים, גזר מגורד, עשבי תיבול קצוצים, פרוסות קישואים טריים, פרוסות חצילים אפויים.
- בונוס: כף גבינה צפתית או בולגרית מגורדת, 5% שומן או מעט תבלין זעתר
הכנה:
- מחממים מחבת ומוסיפים את השמן.
- מטגנים את הבצל ומוסיפים מה שיש, מבין האפשרויות.
- שופכים מעל את הביצים.
- מחכים שהחביתה תתייצב ו….מוכן!
*המלצת הגשה- סלט קצוץ קטן בצד ופרוסת לחם ויש ארוחה מהממת!