אני בעד הפחתת סוכר, מתוקים ופחמימות מיותרות
ונכון שצריך ללמוד לבחור נכון אבל גם אי אפשר להתאפק כל הזמן.
וגם לא צריך! להיפך, חשוב לשלב דברים טעימים, כיפיים
ואפשר גם את המתוקים להכין בצורה בריאה יותר.
מצרכים:
כוס קמח כוסמין
כוס שיבולת שועל דקה
חצי כוס שמן קנולה
רבע כוס מים
חצי כוס סוכר חום
רבע כפית מלח
4 כפות חמאת שקדים טבעית
4 כפות פצפוצי שוקולד מריר איכותי
אופן ההכנה:
- לערבב הכל, חוץ מהשוקולד.
- להוסיף שוקולד לערבב בעדינות.
- ליצור בידיים רטובות כדורים קטנטנים.
- לשטח על תבנית עם נייר אפייה.
- לאפות ב- 180 מעלות עד הזהבה.
בתיאבון!