מצרכים:
- 10 קישואים דקים וקשים, שטופים היטב (לא מקולפים) וחתוכים לקוביות קטנטנות
- 2 כרישות, פרוסות דק לעיגולים
- 3 שיני שום כתושות
- 2 כוסות מיץ/ עגבניות מרוסקות
- כוס חד פעמית של אורז מלא ארוך, שטוף היטב
- מלח גס, פלפל שחור גרוס , פפריקה מתוקה, מעט פפריקה חריפה
- כף שמן זית
- חופן גדול של פטרוזיליה ושמיר קצוצים
אופן ההכנה:
- מטגנים את הכרישות בכף שמן זית ומוסיפים את קוביות הקישואים, למספר דקות.
- מוסיפים את מיץ העגבניות, מים והתבלינים.
- מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה, כ- 45 דקות.
- בעזרת מוט, טוחנים מעט מהמרק ומוסיפים את האורז המלא- מבשלים עוד חצי שעה (עד שהאורז רך).