מרק עשיר, סמיך ומשביע מלא בטעם טוב.
מומלץ מאוד לימים הקרים!
מרק מושלם גם כארוחת ערב עם פרוסת לחם מלא קלוי
מצרכים:
חתיכת דלעת קטנה
2 בטטות קטנות
4 גזרים
4 קישואים
כוס עדשים כתומים
בצל לבן גדול קצוץ
כף שמן זית
מקל קינמון
4 פלפל אנגלי
4 עלי דפנה
כף מלח
חצי כפית פלפל שחור
מים
צרור כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
- מטגנים בכף שמן את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את כל הירקות, חתוכים לקוביות
ומזהיבים. - מוסיפים את העדשים (לאחר שטיפה כמובן), מכסים במים.
- מוסיפים את התיבול ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומבשלים שעה .
- מוציאים את מקל הקינמון, פלפל אנגלי ועלי דפנה וטוחנים הכול למרקם שאתם אוהבים.
- מוסיפים צרור כוסברה קצוצה.
בתיאבון!!!