הכול בפנים- בשר, פחמימות טובות וירקות חיים ☺
המתכון מכיל 2 מנות, כל מנה כ- 340 קלוריות.
מצרכים:
- 200 גרם פרגיות, חתוכות לקוביות
- כוס אורז בסמטי מבושל
- כף שמן זית
- גזר מגורד
- 6 פטריות קצוצות גס
- 3 קישואים, חתוכים לקוביות
- בצל גדול פרוס
- 2 שיני שום פרוסות
- כף רכז רימונים טבעי
- מלח ופלפל
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- חופן כוסברה קצוצה
אופן הכנה:
- מחממים ווק, מוסיפים את השמן ואז ישר את הבצל, השום והקישואים, לכמה דקות עד לצריבה.
2. מוסיפים את הבשר ושוב מערבבים, עד קבלת צבע יפה.
3. מוסיפים את הפטריות והתבלינים- מבשלים הכול על אש גבוהה, תוך כדי ערבוב.
4. כשהבשר עשוי, סוגרים את האש, מוסיפים את הגזר ומערבבים.
5. מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים.