מכיל 4 מנות, כל מנה כ- 250 קלוריות
מנה = טורטייה אחת, להגיש עם סלט ירקות עשיר
מצרכים:
- 4 טורטיות מקמח מלא
- כפית שמן זית
- פלפל אדום, קטן קצוץ
- בצל סגול קטן, פרוס דק דק
- 250 גרם בשר אדום, טחון, נתח רזה (כתף)
- כפית רוטב צ'ילי
- כפית רוטב טריאקי
- קורט מלח גס ופלפל שחור גרוס
- 4 עלי חסה יפים (אפשר להוריד את האמצע הלבן)
- 4 כפות טחינה מוכנה, ביתית
אופן ההכנה:
- מטגנים את הבצל עם כפית שמן, מוסיפים את הפלפל האדום והבשר ומטגנים הכול יחד, על אש גבוהה.
- מוסיפים את הרטבים והתבלינים, מערבבים הכול ומכבים את האש.
- מניחים כל טורטייה על מחבת יבשה, למשך דקה מכל צד, מורחים עליה כף טחינה, מוסיפים 4 כפות מלאות של תערובת הבשר ומניחים מעל עלה חסה, מגלגלים וחותכים באלכסון ל- 3 חתיכות.
בתיאבון
קרן לפידות-שווקי
דיאטנית קלינית