המתכון מכיל 8 מנות
כל מנה = 280 קלוריות למנה
מצרכים:
- 8 יחידות חזה עוף, שטוח ודק כמו לשניצלים
 - 4 כפות פסטו או חרדל
 - כוס פרחי ברוקולי, מבושלים (אפשר להשתמש בסנפרוסט)
 - כוס פרחי כרובית, מבושלים
 - 2 שיני שום כתושות
 - מלח ופלפל לפי הטעם
 - עלה דפנה
 - בצל אחד, קצוץ
 - כף שמן זית
 - 3 ראשים של בצל ירוק, קצוצים
 - 2 כוסות יין לבן
 - כף קמח, מומלץ כוסמין
 - שליש כוס מים או מרק עוף
 
אופן הכנה:
- מועכים גס במזלג את הכרובית והברוקולי, שהתבשלו עד לריכוך ומתבלים בחצי כפית חרדל או פסטו, מלח ופלפל, שן שום כתושה.
 - מורחים על כל שניצל כפית פסטו ואז כף גדושה מהמלית, כך שנשאיר שוליים של סנטימטר מכל צד, נגלגל ונהדק עם קיסם.
 - מחממים את השמן במחבת ומאדים את הבצל, השום והבצל הירוק, עד הזהבה.
 - מוסיפים את גלילות העוף ומשאירים על אש קטנה, עד שמזהיב מכל הצדדים.
 - מוסיפים את המלח, פלפל, עלה דפנה, יין לבן ומבשלים כ- 10 דקות, ברתיחה עדינה.
 - מערבבים את הקמח עם המים או המרק, לעיסה אחידה ומוסיפים למחבת.
 - מבשלים עוד 10 דקות ומדי פעם הופכים את הגלילות.
 
בתיאבון
קרן הדיאטנית
								
								
								



