קרפ עדשים- ללא גלוטן

גיוון !
תמיד לנסות לשדרג למתכון בריא יותר.
בבקשה:
מתכון צמחוני.
עשיר בחלבון.
ללא גלוטן.
ללא לקטוז (החליפו לחלב סויה).
אבל מלא מלא בטעם טוב
מצרכים:
2ביצים.
2 כפות שמן זית.
כוס חלב.
חצי כפית מלח גס.
מעט פלפל שחור.
חצי כפית אורגנו יבש.
כוס קמח עדשים.
אופן ההכנה:
1. מערבבים הכול יחד לעיסה יחידה.
2. על מחבת חמה, משומנת קלות (רק בראשון), מעבירים עם מצקת קטנה מהבלילה,
יוצרים שכבה דקה מאוד, סוגרים משני הצדדים.
3. ממלאים במה שאוהבים: גבינה/ אבוקדו/ סלט ביצים/ ממרח פסטו וירקות כמובן.
בתיאבון!
בכל תכניות התזונה שלי תקבלו מלאי מתכונים שווים
כדי שתמיד הארוחה שלכם תהיה מזינה וטעימה.

דילוג לתוכן