פלפלים ממולאים בירקות, אורז והפתעות

המתכון מכיל 4 מנות, כל פלפל כ- 50  קלוריות בלבד!

 

מצרכים:

  • 8 פלפלים אדומים קטנים, להוריד להם את הראש (לשמור אותו), שטופים ויבשים
  • 2 גזרים מגורדים
  • 2 קישואים מגורדים
  • כוס אורז מלא מבושל
  • כוס אפונה עדינה מבושלת
  • בצל גדול קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות
  • שמן זית|
  • מלח ופלפל
  • קורנית/ תימין/ בזיליקום טרי
  • רוטב עגבניות

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים בסיר שטוח רוטב עגבניות עם מעט מלח, פלפל, עשבי תיבול וחצי כפית סוכר.
  2. בינתיים מטגנים במחבת, בכפית שמן זית, את הבצל, השום, הירקות, האפונה המבושלת והאורז המבושל- מערבבים ומכבים.
  3. ממלאים את הפלפלים ומכסים עם החלק שהורדנו מהם.
  4. מניחים בסיר עם הרוטב החם.
  5. מבשלים על אש קטנה, במשך חצי שעה, עד שהפלפלים מתרככים מעט.
דילוג לתוכן