לביבות ירק מדהימות

המתכון מכיל 15 לביבות, כל לביבה כ- 30 קלוריות
טעים להגיש ליד מטבל יוגורט או טחינה משומשום מלא וסלט ירוק
מעולות גם בתוך כריך!

 

מצרכים:

  • 2 חבילות פטרוזיליה
  • חבילת כוסברה
  • חבילת עירית
  • צרור בזיליקום
  • 2  גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 2 ביצים טרופות
  • 2-3 כפות שמן זית או תרסיס שמן

 

אופן ההכנה:

  1. מכניסים למעבד מזון את הפטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום והעירית (לאחר ששטפנו היטב), קוצצים דק מאוד.
  2. מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ, ביצים, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב- מניחים בצד ל- 20 דקות.
  3. מחממים מחבת טפלון או קרמי ומוסיפים כף שמן (או תרסיס), יוצרים לביבות ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים- מניחים על נייר סופג.
  4. חוזרים על הפעולה כל פעם, עם לא יותר מכף שמן אחת.
דילוג לתוכן