המתכון מכיל 15 לביבות, כל לביבה כ- 30 קלוריות
טעים להגיש ליד מטבל יוגורט או טחינה משומשום מלא וסלט ירוק
מעולות גם בתוך כריך!
מצרכים:
- 2 חבילות פטרוזיליה
- חבילת כוסברה
- חבילת עירית
- צרור בזיליקום
- 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 2 ביצים טרופות
- 2-3 כפות שמן זית או תרסיס שמן
אופן ההכנה:
- מכניסים למעבד מזון את הפטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום והעירית (לאחר ששטפנו היטב), קוצצים דק מאוד.
- מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ, ביצים, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב- מניחים בצד ל- 20 דקות.
- מחממים מחבת טפלון או קרמי ומוסיפים כף שמן (או תרסיס), יוצרים לביבות ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים- מניחים על נייר סופג.
- חוזרים על הפעולה כל פעם, עם לא יותר מכף שמן אחת.