חביתת שאריות

משביע, מגוון , טעים והכי חשוב יצירתי- נשתמש במה שיש

כל המתכון מכיל מנה אחת – ערך קלורי כ-150 קלוריות

 

רכיבים:

  • ביצה שלמה + חלבון ביצה נוסף
  • כפית שמן
  • בצל קצוץ
  • מלח פלפל
  • אפשרויות: פטריות קצוצות, פרוסות עגבנייה, כף גרגירי תירס, רצועות פלפלים, גזר מגורד, עשבי תיבול קצוצים, פרוסות קישואים טריים, פרוסות חצילים אפויים.
  • בונוס: כף גבינה צפתית או בולגרית מגורדת, 5% שומן או מעט תבלין זעתר

הכנה:

  1. מחממים מחבת ומוסיפים את השמן. 
  2. מטגנים את הבצל ומוסיפים מה שיש, מבין האפשרויות.
  3. שופכים מעל את הביצים.
  4. מחכים שהחביתה תתייצב ו….מוכן! 

*המלצת הגשה- סלט קצוץ קטן בצד ופרוסת לחם ויש ארוחה מהממת!

דילוג לתוכן