אין לכם מושג כמה הקרקרים האלה טעימים!!
חוסל בשידור בתכנית היום
פותחים יום ערוץ 13 (כל יום שלישי בשעה 10:00).
במיוחד בשביל אלעד Elad Zohar הכנתי עם קמח עדשים ללא גלוטן, אבל אפשר בהחלט עם קמח כוסמין.
והנה המתכון:
רכיבים:
ספל 220 מ"ל קמח כוסמין /עדשים/כוסמת
ספל 220 מ"ל תערובת גרעינים. אני שמתי: גרעיני דלעת, שומשום, גרעיני חמניה, פשתן
כפית מלח גס
חצי כפית תבלין זעתר
חצי כפית אורגנו יבש
שליש ספל שמן זית
2 ספלי מים פושרים
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הקמח, תיבול והגרעינים.
מוסיפים את השמן ומערבבים.
מוסיפים בהדרגה את המים לעיסה ללא גושים.
מחלקים ל3 תבניות גדולות עם נייר אפייה-
שימו לה שתהיה שכבה אחידה ודקה ללא חורים.
מכניסים לתנור בחום 160 מעלות ל10 דקות.
מוציאים ומסמנים את החיתוך לריבועים קטנים.
מחזירים לתנור באותו חום לעוד 20-30 דקות עד שמזהיב.
מוציאים, מקררים מעט ומחלצים מהתבנית.
שומרים בקופסא אטומה ונהנים ברמות על מבריאות, טעם טוב וקרקרים פצצה