16 מנות, כל מנה כ- 250 קלוריות
מלאה בחלבון, סידן וטעם גן עדן.
מצרכים:
- 500 גרם גבינת כנען או טוב טעם
- 6 כפות סוכר
- 2 ביצים
- 1 יוגורט 200 מ"ל טבעי
- 1/4 כוס סולת יבשה
- 300 גרם פירות יער קפואים (מומלץ דובדבן מתוק או אוכמניות)
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל- 180 מעלות.
- מקציפים את הביצים עם הסוכר, מוסיפים את הגבינה ומערבבים.
- מוסיפים פנימה את היוגורט ומקציפים שוב.
- מוסיפים את הסולת ומערבבים, עד קבלת מרקם חלק.
- מוסיפים בעדינות את פירות היער ומערבבים בזהירות בתנועת קיפול.
- משמנים תבנית פיירקס, בכפית שמן ומפזרים כף קוואקר בתחתית.
- מעבירים את כל התכולה בזהירות ומשטחים.
- אופים 40-50 דקות, עד הזהבה ומקררים בטמפרטורת החדר.