עוגת גבינה ופירות יער

16 מנות, כל מנה כ- 250 קלוריות
מלאה בחלבון, סידן וטעם גן עדן.

 

מצרכים:

  • 500 גרם גבינת כנען או טוב טעם
  • 6 כפות סוכר
  • 2 ביצים
  • 1 יוגורט 200 מ"ל טבעי
  • 1/4 כוס סולת יבשה
  • 300 גרם פירות יער קפואים (מומלץ דובדבן מתוק או אוכמניות)

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  2.  מקציפים את הביצים עם הסוכר, מוסיפים את הגבינה ומערבבים.
  3. מוסיפים פנימה את היוגורט ומקציפים שוב.
  4.  מוסיפים את הסולת ומערבבים, עד קבלת מרקם חלק.
  5.  מוסיפים בעדינות את פירות היער ומערבבים בזהירות בתנועת קיפול.
  6.  משמנים תבנית פיירקס, בכפית שמן ומפזרים כף קוואקר בתחתית.
  7. מעבירים את כל התכולה בזהירות ומשטחים.
  8. אופים 40-50 דקות, עד הזהבה ומקררים בטמפרטורת החדר.

 

 

לרכישת חוברת המתוקים:

דילוג לתוכן