עוגת בננות מעולה

מצרכים: 

  • כוס קמח (ממליצה שחצי יהיה כוסמין)
  • שקית אבקת אפייה
  • 2 בננות רכות, מעוכות במזלג
  • 4 כפות סילאן/ דבש/ מייפל טבעי
  • ביצה
  • כפית תמצית וניל
  • 50 גרם חמאה מומסת/ להחליף בשמן – ממליצה שליש מכמות זו להחליף ברסק תפוחים טבעי (זה עובד!!!)
  • רבע כוס אגוזים או שקדים קצוצים

אופן הכנה:

  1. מערבבים הכול יחד (אחרונים נכנסים הקמח, לאחר ניפוי ואבקת האפייה).
  2. משמנים תבנית ולאפות כ- 30 דקות, בחום 180 מעלות.

*** טיפ: כדי לשמור על כמויות, אני ממליצה לאפות במאפינס ואז אחד זו מנה😊

 

 

לרכישת חוברת המתוקים:

דילוג לתוכן