מצרכים:
- כוס קמח (ממליצה שחצי יהיה כוסמין)
- שקית אבקת אפייה
- 2 בננות רכות, מעוכות במזלג
- 4 כפות סילאן/ דבש/ מייפל טבעי
- ביצה
- כפית תמצית וניל
- 50 גרם חמאה מומסת/ להחליף בשמן – ממליצה שליש מכמות זו להחליף ברסק תפוחים טבעי (זה עובד!!!)
- רבע כוס אגוזים או שקדים קצוצים
אופן הכנה:
- מערבבים הכול יחד (אחרונים נכנסים הקמח, לאחר ניפוי ואבקת האפייה).
- משמנים תבנית ולאפות כ- 30 דקות, בחום 180 מעלות.
*** טיפ: כדי לשמור על כמויות, אני ממליצה לאפות במאפינס ואז אחד זו מנה?