מרק קישואים הכי טעים וקל שהכנתם!!!

מצרכים:

  • 10 קישואים דקים וקשים, שטופים היטב (לא מקולפים) וחתוכים לקוביות קטנטנות
  • 2 כרישות, פרוסות דק לעיגולים
  • 3 שיני שום כתושות
  • 2 כוסות מיץ/ עגבניות מרוסקות
  • כוס חד פעמית של אורז מלא ארוך, שטוף היטב
  • מלח גס, פלפל שחור גרוס , פפריקה מתוקה, מעט פפריקה חריפה
  • כף שמן זית
  • חופן גדול של פטרוזיליה ושמיר קצוצים 

 

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הכרישות בכף שמן זית ומוסיפים את קוביות הקישואים, למספר דקות.
  2. מוסיפים את מיץ העגבניות, מים והתבלינים.
  3. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה, כ- 45 דקות.
  4. בעזרת מוט, טוחנים מעט מהמרק ומוסיפים את האורז המלא- מבשלים עוד חצי שעה (עד שהאורז רך).

 

לרכישת חוברת המרקים:

דילוג לתוכן