המרקים הכי הכי!

אין כמו מרק כשקר נורא בחוץ…… מרק יכול להיות תוספת לארוחה- אם הוא על בסיס ירקות, או להוות תחליף למנת הפחמימה, לפעמים אם הוא ממש עשיר הוא מהווה ארוחה בפני עצמו!

 

מרק הדלעת שלי 

מצרכים:

חתיכת דלעת גדולה מאוד, קלופה וחתוכה לקוביות
4 גזרים גדולים, מקולפים וחתוכים לרבעים                   
2 בצלים, קצוצים דק                                                
5 שיני שום גדולות                                                 
כף שמן זית                                                          
מלח, פלפל שחור גרוס גס, צ'ילי                                                                                                                                                                     


אופן ההכנה:
1. בסיר גדול- מאדים את הבצל, מוסיפים את הדלעת והגזרים כשהכל מכוסה במים.
2. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים עד לריכוך (בערך חצי שעה).
3. מעבירים את התוכן למעבד מזון, מוסיפים את השום ויוצרים מחית עם מעט גושים.
4. מוסיפים את התבלינים ומבשלים על אש קטנה עוד 15 דקות.

** מומלץ להגיש עם יוגורט BIO

 

 

לרכישת חוברת המרקים:

דילוג לתוכן