תבשיל פרגיות- הרמוניה בסיר אחד

הכול בפנים- בשר, פחמימות טובות וירקות חיים ☺

המתכון מכיל 2 מנות, כל מנה כ- 340 קלוריות.

 

מצרכים:

  • 200 גרם פרגיות, חתוכות לקוביות
  • כוס אורז בסמטי מבושל
  • כף שמן זית
  • גזר מגורד
  • 6 פטריות קצוצות גס
  • 3 קישואים, חתוכים לקוביות
  • בצל גדול פרוס
  • 2 שיני שום פרוסות
  • כף רכז רימונים טבעי
  • מלח ופלפל
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן כוסברה קצוצה

אופן הכנה:

  1. מחממים ווק, מוסיפים את השמן ואז ישר את הבצל, השום והקישואים, לכמה דקות עד לצריבה.
    2. מוסיפים את הבשר ושוב מערבבים, עד קבלת צבע יפה.
    3. מוסיפים את הפטריות והתבלינים- מבשלים הכול על אש גבוהה, תוך כדי ערבוב.
    4. כשהבשר עשוי, סוגרים את האש, מוסיפים את הגזר ומערבבים.
    5. מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים.

 

דילוג לתוכן