מתכון לדגים בריאים ומושלמים ב- 5 דקות עבודה

רכיבים:

  • 6 יחידות פילה אמנון טרי
  • 3 כוסות עלי סלרי, שטופים, חתוכים גס ביד
  • ראש שום, מפורק לשיני שום
  • 3 כפות פפריקה מתוקה
  • כפית מלח גס
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס (או יותר, למי שאוהב חריף)
  • 2 כפות שמן זית
  • 4 כפות מים

אופן ההכנה:
1. מניחים בסיר רחב, חצי מכמות העלים ושמן הזית, עליהם את הדגים עם העור כלפי מטה
2. שמים מעל את שאר העלים, מפזרים את שיני השום, התבלינים והמים.
3. מרתיחים על אש בינונית ואז מבשלים עוד שעה על אש נמוכה.

דילוג לתוכן