טורטיית בשר מהממת!!!

מכיל 4 מנות, כל מנה כ- 250 קלוריות

מנה = טורטייה אחת, להגיש עם סלט ירקות עשיר

 

מצרכים:

  • 4 טורטיות מקמח מלא
  • כפית שמן זית
  • פלפל אדום, קטן קצוץ
  • בצל סגול קטן, פרוס דק דק
  • 250 גרם בשר אדום, טחון, נתח רזה (כתף)
  • כפית רוטב צ'ילי 
  • כפית רוטב טריאקי
  • קורט מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • 4 עלי חסה יפים (אפשר להוריד את האמצע הלבן)
  • 4 כפות טחינה מוכנה, ביתית 

 

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצל עם כפית שמן, מוסיפים את הפלפל האדום והבשר ומטגנים הכול יחד, על אש גבוהה.
  2. מוסיפים את הרטבים והתבלינים, מערבבים הכול ומכבים את האש.
  3. מניחים כל טורטייה על מחבת יבשה, למשך דקה מכל צד, מורחים עליה כף טחינה, מוסיפים 4 כפות מלאות של תערובת הבשר ומניחים מעל עלה חסה, מגלגלים וחותכים באלכסון ל- 3 חתיכות. 

 

בתיאבון

קרן לפידות-שווקי

דיאטנית קלינית

דילוג לתוכן