חזה עוף טריאקי ממולא באורז בר

המנה כוללת את כל אבות המזון ועשירה בסיבים תזונתיים
במתכון 6 מנות, כל מנה כ- 360 קלוריות.
להגיש לצד סלט ירוק.

 

מצרכים למלית:

  • כוס אורז בר מבושל
  • 3 בצל ירוק, קצוץ
  • 3 שיני שום כתושות
  • צרור כוסברה, קצוץ דק
  • 1 גזר, מגורד גס
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • כף טריאקי
  • כף שמן קנולה

 

מצרכים לחזה עוף:

6 יחידות חזה עוף (כל אחד במשקל 200 גרם), פרוס (כמו לשניצל)

 

אופן ההכנה:

1. מוסיפים למחבת חמה את השמן ומטגנים את הבצל.
2. מוסיפים את שיני השום, לאחר מכן את האורז המבושל ואת הגזר ל- 2 דקות נוספות.
3. מוסיפים כף טריאקי ותבלינים ומערבבים
4. מכבים את האש ומוסיפים את הכוסברה הקצוצה.
5. פורסים נייר אלומיניום, מעליו מניחים את פרוסת חזה העוף.
6. מניחים 4 כפות מהמלית ומגלגלים (כמו בלינצס) בעזרת נייר הכסף, לסיום להדק היטב ולהניח בתבנית אפייה, כשהפתח פונה למטה.
7. חוזרים על הפעולה עם כל נתח חזה עוף.
8. מברישים את חזה העוף עם רוטב טריאקי ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני למשך 20-30 דקות. 9. באמצע הופכים את חזה העוף ומברישים אותו עם הנוזלים שבתבנית.

דילוג לתוכן