אורז מלא עם ערמונים ופטריות

המתכון מכיל 4 מנות, כל מנה כ- 110 קלוריות

כוס אורז מבושל = מנת פחמימה

מצרכים:

  • כוס אורז בסמטי, שטוף
  • בצל בינוני, קצוץ
  • 100 גרם ערמונים, חתוכים לקוביות (אפשר להשתמש בוואקום)
  • 3 פטריות פורטובלו גדולות, חתוכות לקוביות
  • כף שמן
  • מלח ופלפל
  • כף ג'ינג'ר קצוץ (או 2 שיני שום כתושות)
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כוסות מים

 

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה, מוסיפים את קוביות הערמונים וקוביות הפטריות ומטגנים מעט.
  2. מוסיפים את האורז והתבלינים כולל הג'ינג'ר והסויה, בוחשים, מוסיפים את המים ומרתיחים. 
  3. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 20 דקות.
  4. סוגרים את האש ומשאירים את הסיר סגור לעוד 10 דקות. 

בתיאבון

קרן הדיאטנית

דילוג לתוכן