פשטידת קישואים וירוקים

מקור לסיבים , ויטמינים ומינראליים
מכילה 6 מנות, כל מנה 120 קלוריות בלבד.

 

מצרכים:

  • 6 קישואים פרוסים לעיגולים
  • 1 בצל מטוגן בכפית שמן
  • כוס עשבי תיבול קצוצים
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קמח כוסמין
  • שקית אבקת אפייה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • כף שיבולת שועל
  • 3 כפות מיונז לייט
  • תבנית פיירקס חסינת אש


אופן ההכנה: 

  1. מערבבים בקערה את הביצים, הקמח, אבקת האפייה והמיונז לתערובת אחידה.
  2. מוסיפים את הקישואים, הבצל המטוגן ועשבי התיבול- שופכים לפיירקס ומשטחים.
  3. מפזרים מעל כף קוואקר.
  4.  מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, למשך 45 דקות.
דילוג לתוכן