סלט פירי- מלפפונים בבצל

כל המתכון מכיל כ- 300 קלוריות

 

מצרכים:

  • 1/2 ק"ג מלפפונים
  • ליטר מים רותחים
  • 2 בצלים גדולים
  • גביע יוגורט 1.5%
  • שן שום
  • מיץ לימון לפי הטעם
  • פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפיות שמן זית

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים את המים, מכניסים בצלים חתוכים לטבעות, מרתיחים שנית.
    2. מורידים מהאש, מסננים ומקררים.
  2. חותכים את המלפפונים לאורך ומנקים מגרעינים, חותכים לרוחב (מקבלים חצאי עיגולים).
    4. מערבבים עם הבצל, שום, מלח, יוגורט, מיץ לימון ופטרוזיליה.
דילוג לתוכן