סלט יווני פיקנטי

מצרכים:

 

  • 150 גרם גבינה בולגרית או צפתית 5% מעודנת, חתוכה לקוביות
  • כוס עגבניות יבשות
  • שן שום
  • בצל ירוק
  • פלפל אדום חריף יבש
  • כוסברה קצוצה
  • חסה ומלפפונים ירוקים חתוכים
  • 2 כפיות שמן זית

אופן הכנה:

  1. משרים את העגבניות היבשות, במים חמים כ-10 דקות ולאחר מכן, קוצצים אותן במעבד מזון עם השמן.
  2. שמים בקערת הגשה, את החסה והמלפפונים הקצוצים, שופכים מעל את רוטב העגבניות ומערבבים.
  3. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים. 
דילוג לתוכן