6 מנות, 35 קלוריות למנה.
מצרכים:
- 400 גרם ברוקולי קפוא
- 2 מלפפונים כבושים
- 3 כפות שמן זית
- מיץ מלימון
- כפית מלח ופלפל שחור.
- 1 כוס פלפל ירוק, קצוץ דק
- 2 כפות פטרוזיליה, קצוצה דק
אופן ההכנה:
- מכינים את הרוטב: מערבבים את מיץ הלימון, מלח, פלפל ושמן זית.
- מבשלים את גבעולי הברוקולי במי מלח, למשך 10 דקות ומסננים.
- חותכים את המלפפונים והפלפל, לקוביות קטנות, מוסיפים לרוטב ובוחשים.
- יוצקים את הרוטב מעל גבעולי הברוקולי .
- מכסים ומקררים מספר שעות.