סלט ברוקולי אביבי

6 מנות, 35 קלוריות למנה.

 

מצרכים:

  • 400 גרם ברוקולי קפוא 
  • 2 מלפפונים כבושים 
  • 3 כפות שמן זית
  • מיץ מלימון
  • כפית מלח ופלפל שחור.
  • 1 כוס פלפל ירוק, קצוץ דק 
  • 2 כפות פטרוזיליה, קצוצה דק

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הרוטב: מערבבים את מיץ הלימון, מלח, פלפל ושמן זית.
  2. מבשלים את גבעולי הברוקולי במי מלח, למשך 10 דקות ומסננים.
  3. חותכים את המלפפונים והפלפל, לקוביות קטנות, מוסיפים לרוטב ובוחשים. 
  4. יוצקים את הרוטב מעל גבעולי הברוקולי .
  5. מכסים ומקררים מספר שעות.
דילוג לתוכן